Ettevõtlike Mõtete Visioonitahvel

34.99

Visioonitahvel sobib imehästi laua või kapi peale sinu eesmärke meelde tuletama.  Komplektis on kõvade kaantega kokkuklapitav tahvel (ps. mugav ka kaasa võtta, et eesmärgid meelest ei läheks) ja 52 kahepoolset kaarti, kaardi ühel poolel on visuaal ja teisel pool tsitaat. Visioonitahvlil on 12 taskut kaartide jaoks, kaarte saab taskutes mugavalt vahetada. Iga muutus algab visioonist! Ole julge ja avasta oma piiritu potentsiaal.

Disaini ja illustratsioonide autor olen mina, Cathy Kask. Tsitaatite autor Triin Raudoja. Visioonitahvel on valminud koostöös Ettevõtlik Mõte Koolituskeskusega. 

See visioonitahvel aitab Sul rohkem mõista iseennast – seda, milline ettevõtja soovid olla Sina. Igal kaardil ootab Sind ees üks põnev tsitaat, mis viib Sind lähemale iseenda mõistmisele ja Sinu ettevõtlusunistusele.

See on täiesti okei, kui Sa veel ei ole ettevõtja. Visioonitahvel aitab Sul ettevõtjaks kasvada – jõuda lähemale enda ettevõtlusunistusele. Nädalast nädalasse aitab Sul fookust hoida inspireeriv tsitaat, mis toetab eesmärgini jõudmist. Iga kaardi teisel küljel olev naiselik visuaal tuletab meelde, et ettevõtlus ei ole raske – see on täis loomise ilu.