E-poe loomine

E-poe tegemise teenus on Sulle, kui:
  1. Soovid oma tooteid või kursuseid müüa online’s.
  2. Vajad kohandatud e-poodi, mis vastab Sinu ettevõtte vajadustele.
  3. Soovid luua või uuendada oma online-müügikanalit.
  4. Otsid mitte ainult visuaalselt atraktiivset, vaid ka kasutajasõbralikku ja müükidele optimeeritud e-poodi.
  5. Vajad integreeritud lahendusi, näiteks maksevõimalusi , tarnelahendusi või broneerimissüsteemi.

e-poe hind alates 2000 €

E-poe loomise teenuse ülevaade

Alustame protsessi mõnusa häälestuskoosolekuga. Esimesel kohtumisel tutvume ja vestleme, eesmärgiga Sind ja Sinu brändi paremini tundma õppida. Seejärel loon e-poe kujunduse, mis mitte ainult ei peegelda Sinu brändi olemust, vaid on ka kasutajasõbralik, intuitiivne ja optimeeritud müügi suurendamisele. Minu eesmärk on tagada, et Sinu e-pood ei oleks lihtsalt ilus, vaid ka funktsionaalne ja efektiivne, aidates Sul saavutada oma ärilisi eesmärke. 

Selles teenuses sisaldub...
Võimalikud lisateenused:
Sherilyn Piire
”Otsides e-poe tegijat, jäid Cathy tehtud kodulehed mulle kohe silma. Tunne, et tema on just see, kes võib teha sellise e- poe nagu minu mõtetes see oli, osutus 100% õigeks. Cathy taipas juba esimesel kohtumisel ära, mis on minu ootused ja millist tulemust soovin näha. Kui nägin esimest korda poe disaini ja sisu, siis kõik oli täpselt selline, mida ma olin soovinud ja rohkemgi veel. Polnud midagi, mida oleksin soovinud muuta. Cathyga suhtlemine oli lihtne ja sõbralik. Cathy on oma vallas väga professionaalne, teab, mida teeb ja leiab alati lahenduse tekkinud küsimustele. Võin julgelt soovitada Cathyt kõigile, sest tal on suurepärane tunnetus aimata sinu olemust, sinu visiooni ja stiili ning selle põhjal luua sulle midagi sellist, millest oled unistanud. Aitäh Cathyle imelise e-poe eest. Naudin nüüd seda täiega. ;)”

Mis Sind e-poe loomisel ees ootab?

01.

Põhjalik häälestuskoosolek

Leiame ühiselt üles Sinu ettevõtte visiooni ja väärtused. Selleks teeme koos põhjaliku ja inspireeriva konsultatsiooni ning esitan Sulle erinevaid küsimusi, lasen Sul vaadata pinnapealt natuke sügavamale. 

02.

Eeltöö ja konkurentsianalüüs

Enne protsessi algust teeme põhjaliku eeltöö. Vaatame, millega tegelevad Sinu konkurendid ning mis võiks olla Sinu eristumise kohad. Loome e-poe struktuuri. 

03.

Veebipoe kujunduse loomine

Rätseplahendusena loon Sulle põhjaliku e-poe või veebilehe kujunduse, mis peegeldab Sinu ja Sinu brändi iseloomu. Visuaal on kasutajasõbralik ja optimeeritud Sinu ärieesmärkide saavutamiseks. 

04.

Tehnilised seadistused

Sel ajal. kui Sina uut kujundust naudid, teen mina veel veebilehel viimaseid olulisi tehnilisi seadistusi. 

05.

Toodete ja sisu lisamine

Lisan e-poodi esimesed 10-15 toodet ja loon sulle videojuhendi, et saaksid iseseisvalt toodete lisamisega edasi tegeleda. Usu mind, see on lihtne!

06.

Automaatikate loomine ja seadistamine

Loome sinu projektile vastavalt vajalikud automaatikad, mis teevad sinu elu lihtsamaks. Automatiseerime tüütud ülesanded, mida oled siiani pidanud käsitsi tegema. 

07.

Avalikustame ja tähistame!

Uue e-poe valmimine on oluline samm. Seega ei tohiks unustada, et tähistamine on oluline osa loomeprotsessist! Teeme e-poe avalikuks ja tähistame Sulle sobival viisil. 

Oled valmis edasi liikuma?
01.
Broneeri kõne

Tahad olla kindel, kas me omavahel klapime? Broneeri tasuta 20-minutiline sobivuskõne.

02.
Saada hinnapäring

Täida vorm ning ma edastan Sinu sisestatud info põhjal personaalse hinnapakkumise. 

03.
Kirjuta mulle

Sul on mulle küsimusi või ettepanekuid? Saada mulle kiri ning ma vastan Sulle 2 tööpäeva jooksul. 

Näidis hinnapaketid e-poele

1. pakett

maandumisleht

Sobib Sulle kui müüd 1-3 brändipõhist toodet ja kuni 3 lisatoodet. Ehitame igale tootele eraldi müügitunneli, seadistame lisapakkumised ostukorvis ja kassas. 1 makse ja tarnelahendus. 

2. pakett

lihtne e-pood

Sobib Sulle kui oled alustav või juba tegutsev ettevõte, müüdavaid tooteid on juba rohkem, tooted jagunevad kategooriatesse. 

3. pakett

kasumlik e-pood

Sobib Sulle kui soovid, et e-pood oleks Sinu ettevõttele maksimaalselt kasumlik.  Läbimõeldud ostuprotsess ja keerulisemad ühendused ning süsteemid. 

Mario Laul
“Arvestades seda, kui keerulised kliendid me Adrianaga oleme (koguaeg hõivatud) ja me pole suurem asi sisuloojad, siis koostööprotsess Cathyga kulges hämmastavalt hästi. Lisaks kodulehe disainile aitas ta meil luua ka sisu ja kõik muu vajaliku. 

Alates esimesest kohtumisest saime aru, et Cathy kujundus ja käekiri on täpselt see, mida otsime, ja me ei pidanud pettuma.

Suur suur aitäh sulle, Cathy, selle imelise kodulehe eest! Oleme südamest tänulikud!”

Korduma kippuvad küsimused

Kasutan e-poe loomiseks WordPress + Woocommerce lahendust. See on kuutasuta paindlik platvorm, mis sobib peaaegu igale projektile. Loe lähemalt e-poe platvormide võrdluse kohta siit. 

Esimeseks 20 minutiliseks kõneks ei ole vaja midagi ette valmistada. Kui sealt liigume edasi siis teeme järgmise põhjalikuma konsultatsiooni. Selleks kõneks on soovitav on mõelda, mis on see, mida oma uuelt kodulehelt ootad ning, mis on veebilehe eesmärk. Eesmärk võib olla näiteks päring või kõne broneerimine. Võid endale salvestada ka veebilehtede lingid, mis sulle sümpatiseerivad. Kui sul on olemas logo või muud visuaalid, on need hea välja otsida. Konsultatsiooni käigus arutame läbi struktuuri, visuaalse suuna ja veebilehe sisu, mida soovid oma kodulehele lisada. 

Ootan sinult veebilehel kasutamiseks pildimaterjali, teenusekirjeldusi ja sinust või sinu ettevõttest kirjeldust. E-poe puhul ootan sinult ka tootekirjeldusi koos nime ja hinnaga. Sisendi maht oleneb veebilehele tuleva info mahust. Aitan sul sisendi sõnastust vajadusel korrigeerida ja veebisõbralikumaks teha. Esilehe ja muude väiksemate sisutekstide pärast ei ole vaja muretseda, need kirjutan ise. 

Peale konsultatsiooni saadan sulle sisendi, milles on välja toodud e-poe loomiseks vajaminev info. Kui oled mulle sisendi saatnud, saame e-poe loomisega alustada. 

Sinu panus on vajalik projekti alguses ning kui lõpptulemust läbi vaatame. Ajalist panust on keeruline hinnata, kuna see oleneb sinu e-poe mahust.  Keskmiselt kulub e-poe loomisele 5-10 nädalat, sõltuvalt projekti keerukusest ja koostöö kiirusest.

E-poes lisan ise esimesed 10-15 toodet, edasiseks annan sulle juhendi, kuidas iseseisvalt oma e-poodi tooteid lisada saad. 

Keskmine koduleht valmib 5-10 nädalaga. Lihtne e-pood valmib tavaliselt 4-5 nädalaga. Keerulisema struktuuri ja lisafunktsionaalsustega e-poe valmimiseks võib minna kauem. Tavaliselt mitte kauem kui 3 kuud. 

E-poe tegemise hind algab minu käest tellides 2000€. Selle hinna piiridesse jäävad klassikalised e-poed. Kui soovid oma e-poodi lisafunktsionaalsuseid, nt. broneerimissüsteemi või kui tegemist on mahukama projektiga, millel on palju kategooriaid, lisandub seadistustasu. Üldiselt ei maksa e-pood rohkem kui 4000€. Vaata hinna kujunemise näidispakette siit. Personaalse hinnapakkumise saamiseks saada hinnapäring

Kui tunned, et sa ikkagi ei ole eriline kirjutaja, siis aitan sind sisu kirjutamisel hea meelega. Hinnapäringut tehes kirjuta juurde, et ootad minult abi ka sisu kirjutamisel. Nii tean sellega juba varasemalt ette arvestada. 

Saad! Loome e-poe Woocommerce platvormil, mis võimaldab sul sisu ise lisada ja muuta. Peale projekti valmimist viimases kõnes selgitan sulle, kust ja kuidas ise oma kodulehel ise toimetada saad. 

 

E-poe haldusega on kaks varianti. Kui soovid seda teha ise, siis sinu jaoks lisakulusid ei tule. Kui tunned, et ei soovi lehte ise edasi hallata, siis maksab kodulehe haldusteenus 70 € kuus. Sinu e-poodi hallates käin iga nädala alguses sinu poes ja teen varukoopia, uuendused ja testin funktsionaalsuseid. Nii saad olla kindel, et sinu pood töötab ja toimib kogu aeg. 

Kõnetab? Võta ühendust!
01.
Broneeri kõne

Tahad olla kindel, kas me omavahel klapime? Broneeri tasuta 20-minutiline sobivuskõne.

02.
Saada hinnapäring

Täida vorm ning ma edastan Sinu sisestatud info põhjal personaalse hinnapakkumise. 

03.
Kirjuta mulle

Sul on mulle küsimusi või ettepanekuid? Saada mulle kiri ning ma vastan Sulle 2 tööpäeva jooksul.